Декларация за поверителност

Регистрация

При регистрация, потребителят посочва своя и-мейл адрес, телефонен номер, потребителско име, образователна институция, снимка. Възможно е да поискаме или запазим информация за местоположението на потребителя и друга информация. Информацията, която събираме е използвана от за статистически и аналитични цели, както и за връзка с потребителя.

Подаване на документи

След регистрация, потребителят може да качва текстови документи в системата. Документът ще бъде сканиран за плагиатство. Когато документът е сканиран, можете свободно да го изтриете от системата като натиснете съответния бутон.

Качените документи се пазят в системата за не по-малко от 3 години.

Всички качени документи са строго защитени срещу достъп от трети страни.

Качените документи не се включват в базата данни на нашата търсачка.

Качените документи могат да бъдат включени в базата данни на нашата търсачка единствено от потребителя за защита на авторски права и разпространение за достъпа. В този случай авторските права и правата на собственост трябва да принадлежат на потребителя.

Възможно е да следим данните за дейноста на потребителя (като IP-адрес, брой на качените документи, детайли за свързването, резултати от проверка и подобна информация) за статистически и аналитични цели.

Партньори

Системата може да използва софтуери на свои партнори:

  1. Системи за плащане (като PayPal, Paysera, Braintree и други);
  2. Информация в социалните мрежи (Facebook, Twitter и други).

Софтуерите на трети страни оперират по собствени регламенти и системата plag.bg трябва да спазва тези регламенти.

Лични данни

Потребителите могат по всяко време да променят своята лична информация като натинат бутона „Настройки“. Потребителят може да промени цялата предоставена лична информация. И-мейл адресът не може да бъде променен.

Сигурност

Потребителят избира своята парола при регистрацията на профила. Потребителят може да промени паролата си или да използва напомняне за парола, за да генерира нова парола. Възможно е да има линк за влизане във всяко имейл съобщение от системата. Потребителите могат да се откажат от получаването на всякаки имейл съобщения (с изключение на напомняне за парола) от системата.

Информация за контакт

Име на компанията: ACVK, LLC

[email protected]

Телефонен номер: +370 657 77548

Адрес: Gedimino 28/2, LT-01104, Вилнюс, Литва

Plagiarism detection privacy policy