Компанията

plag.bg е глобален доставчик на услугата „проверка за плагиатство“, обслужвайки клиенти от повече от 90 държави по света. Нашата компания е насочена към предоставянето на текстово-насочени услуги, най-вече свърани с откриване на съвпадения и проверка уникалността на текста. plag.bg се стреми да развива своята технология от многоезична гледна точка, което ни позволява да предоставяме услуги тип провека за плагиатство на клиенти от Америка, Великобритания, Франция, Германия, Литва, Латвия и други държави. За да осигурим възможно най-добата многоезична технология, нашата компания работи като национална система за засичане на плагиатство в държави като Литва и Латвия.

Plag.bg е основана през 2011. Тя е собственост на LLC ACVK и се намира в прекрасният централно-европейски град Вилнюс – столицата на Литва.

Технология и Проучвания

Компанията непрекъснато инвестива в създаването на нови текстови технологии и подобряването на вече съществуващите такива. Гордеем се да представим първото в света многоезично средство за засичане на плагиатство, което създадохме, работейки в многонационална среда. Plag.bg работи с университетски институции с цел създаване и подобряване на техните средства и услуги за текстове и плагиатство. При въпроси или предложения за партньорство,моля попълнете следната форма за контакти.

Свържете се с нас

Вашето име (задължително)

Вашият и-мейл адрес (задължително)

Тема

Вашето съобщение

Докажете, че не сте робот
[recaptcha]