НЯКОИ ОТ ФУНКЦИИТЕ ЗА ПРОВЕРКА НА ПЛАГИАТСТВО

Усъвършенствана Точкова Система

Проверката за Плагиатство Усъвършенствана Точкова Система
Arrow

Точкова ни система предлага няколко функции, които ще помогнат документът ви да бъде най-добрият възможен. С помощта на тези функции, както и с тази за цветно кодиране (което ви предупреждава за наличието на какъвто и да е проблем), ще имате възможност бързо и лесно да промените и поправите документа си.

  • Точково сходство. Всички документи включват резултат от проверката за сходства. Тези точки показват сходствата които има в документите ви.
  • Риск от плагиатство. Уникално. Този резултат показва риска от плагиатство в документите ви. Колкото повече сходства бъдат отчетени, толкова по-голям е рискът за плагиаство. Нашето проучване показва, че тази функция отчита с 94% точност. Това е една от причините, поради които потребителите обичат тази системата.
  • Перифразиране. Уникално. Този резултат ви предупреждава за броя на перифрази в документа ви. Честото перифразиране може да е сигнал за плагиатство. Внимавайте с високия резултат на парифразиране.
  • Неправилно цитиране. Уникално. Този резултат показва колко неправилни цитати има в документа ви. Въпреки, че използването на извадки е приемливо, те не трябва да представляват по-голямата част от документа. Също така е разумно да проверявате източника на всеки използван цитат, за да се избегне рискът от плагиатство.
  • Съвпадения. Уникално. Този резултат показва броя на “съвпадащите” части на документа.
Arrow

Подчертаните съвпадения

Ако някакъв вид плагиатство бъде намерен в документа ви, съответната част от него ще бъде подчертана, за да може да я прегледате и поправите. Системата ни предлага сигурни приложения, за да ви помогне да го видоизмените. Забележете, че правилните цитати ще бъдат подчертани в зелено, перифразите в оранжево, а неправилните цитати в лилаво.

Подчертаните съвпадения плагиатство
проверка за плагиатство Видими източници

Видими източници

Към проверката за плагиатство ще се добавят линкове към източниците на съвпадения в представения документ. Тези линкове ще позволят поправката на всичките грешни цитати, думи или перифрази. Ако сте сигурни, че цитатите са поставени правилно, една проста проверка ще ви даде възможността да продължите с прегледа и свалянето му.

Arrow down left
Arrow down right
проверка за плагиатство

Отчитане на перифразиране Уникално

Подобрената технология на системата ни отчита не само copy & paste плагиатство, но също така и перифразираното плагиатство. Ако получите висок резултат при проверката за перифразиране, е важно внимателно и обмислено да прегледате документа си, за да избегнете опастността от плагиатство.

Откриване на неправилни цитати Уникално

Някои цитати могат да бъдат припознати от учители като плагиатство и затова е важно да се провери дали изразяването в документа е правилно, за да се избегнат каквито и да е неприятни последици. Проверката за платиатство ще ви уведоми кои цитати са правилни – те ще бъдат маркирани в зелено. Също така ще ви маркира в лилаво всички цитати, които са разпознаваеми като плагиатство, за да знаете кои цитати да промените. В това е уникалността на функцията plag.bg – никоя друга система за проверяваме за плагиатство не предлага подобна опция.

плагиатство
Arrow
Arrow
Многоезично разпознаване

Многоезично разпознаване
 Уникално

Дори документа ви да е написан на различни езика, многоезичната ни система има способността да разпознае плагиатство. Ето защо нашата система за проверка за плагиатство е призната в няколко различни държави.

 
Онлайн Редактор Уникално

Нашата система за онлайн редактиране ви позволява да редактирате документ си онлайн, като по този начин се елиминира необходимостта от повторни заявления и такси. Веднъж вече редактиран, оригиналните оформление, форматиране и всички други данни на документа ви, се запазват.

Онлайн Редактор
Arrow
Arrow down right
Check plagiarism from anywhere

Можете да го качите навсякъде Уникално

Нашата функция за качване е опростена за ваше удобство. Можете да качите вашите документи по всяко време, навсякъде, от всеки уеб сайт или страница, като използвате традиционния метод на бутон за качване, или чрез плъзгане и пускане на вашите файлове в определена за това локация.

И още функции на уникалната ни система за проверка за плагиатство

Достъп до много данни

Вашият документ ще бъде проверено ползвайки 14 трилиона сайта, статии, книги, списания и периодични издания. Тази функция се разраства всеки ден, и е най-добрата функция на достъпа до данни наред с други услуги за откриване на плагиатство от цял свят. Това е, което отличава нашата система за проверка за плагиатство от останалите.

Запазване на оригиналния формат

Нашата система ви позволява да преглеждате, редактирате, и да изтеглите корегирания вече документ при запазване на оригиналния му формат. Нашата услуга за проверка за плагиатство запазва всичките ви снимки, форматиране и оформление в първоначалното ин състояние, което означава, че не е нужно да се притеснявате за повторни заявления и такси.

Безплатна опция за проверка за плагиатство

Въпреки, че нашата система за проверка за плагиатство е платена услуга, предлагаме и някои безплатни функции. Просто ни помогнете да разпространим услугата ни за безплатна проверка за плагиатство и ние ще ви предоставим опция за безплатна проверка за плагиатство. Регистрирайте сега, всички детайли са вътре!