Функции за проверка на плагиатството

Намерете страхотните функции на нашата програма за проверка на плагиатството

Разширен резултат

Вместо да посочваме само резултат за сходство, ние ви предлагаме много повече резултати за оценяване на документа.

Plagiarism checker advanced scoring

Всички отчети са снабдени с оценка за сходство. Този резултат показва колко сходства има във вашите документи.

Резултатът за сходство се брои чрез потапяне на броя на съвпадащите думи в броя на всички думи.

Например, ако вашият документ съдържа 1000 думи и резултатът за сходство е 21%, това означава, че във вашите документи има 210 подобни думи.

Резултат за сходство на плагиатството

Този резултат ви показва риска от плагиатство във вашия документ. Като цяло този резултат оценява размера на приликите. Колкото по-голям е секторът на сходството, толкова по-голям е рискът от плагиатство.

Например, да вземем документ от 100 страници само с 1% сходство. Ако всички прилики бъдат съсредоточени само на една страница, нашият резултат за риск от плагиатство ще покаже най-високата стойност. Ще бъдете предупредени за възможни случаи на плагиатство с ниска стойност на сходство.

Нашето проучване показа, че тази характеристика открива плагиатство с точност 94%.

Оценка на риска от плагиатство

Перифразирането е увеличаващото се плагиатство. За да се справим с перифразирането, добавихме парафразиращ резултат.

Този резултат показва каква част от текста е преписана.

Резултата от парафразата обикновено е между 1% и 8%. Високата оценка на парафразата може да сигнализира за плагиатство. Съзнавайте високия резултат на перифразиране.

Резултат за парафразирано плагиатство

Цитирането е това, от което е съставен добрия документ.

За такива случаи въведохме понятието неправилни цитати.

Неправилните цитати показват колко цитати са само части от по-големи прилики в документа.

Неподходящо цитиране

Цитиранията са част от всеки документ. Позоваването на други документи добавя достоверност към хартията.

Ние установяваме цитатите и ги маркираме със зелен цвят. Това ви позволява лесно да различавате добрите цитати от други прилики.

Цитати

Достоверността на докумнета може да бъде оценена и по броя на съвпаденията.

Представете си, че работите с документ с 10% прилики. Кой ще ви изглежда по-достоверен - този, при който всичките 10% са взети само от един източник, или този, при който приликите идват от десетки или стотици източници?

Съвпадения на плагиатството

Бързият резултат е чисто нов резултат, който помага за груба оценка на секундата на качения документ.

Оценката от бърз резултат е безплатна. Бързият резултат изчислява съвпадащи пръстови отпечатъци и приблизително оценява резултата за сходство.

Бързият резултат се показва за секунди. Веднага щом качите файла, бързият резултат ще се появи почти веднага.

Бърз резултат за плагиатство

Маркирани съвоадения

Ако във вашия документ се открие някакъв вид плагиатство, данните се подчертават за преглед и корекция. Нашата система за проверка на плагиатството предлага определени опции, които ще ви помогнат да редактирате и коригирате документа си - имайте предвид, че добрите цитати ще бъдат маркирани в зелено, парафразите в оранжево, а неподходящите цитати в лилаво.

Пример за подчертано плагиатство

Plagiarism checker sources matches

Видими източници

Нашата програма за проверка на плагиатството ще постави линкове към източниците на съответстващите части във вашия документ. Тези линкове позволяват да се коригират всички неподходящи цитати, думи и перифрази във вашия документ. Ако сте уверени, че цитатите във вашия документ са поставени правилно , проста проверка от ваша страна ще ви позволи да продължите с прегледа и изтеглянето на вашия документ.


Откриване на парафраза

съвършенстваната технология на нашата система открива не само копи-пейст на плагиатство, но и перифразирано плагиатство. Ако получите висока оценка за парафраза, важно е внимателно и задълбочено да прегледате документа си, за да избегнете риска от плагиатство.

Пример за откриване на плагиатство

Откриване на неподходящи цитати

Откриване на неподходящи цитати

Някои цитати могат да бъдат признати като плагиат от учителите, така че е важно да проверите статията за правилно цитиране, за да избегнете неприятни последици.

Нашата програма за проверка на плагиатството ще ви уведоми кои цитати са добри - те ще бъдат маркирани в зелено. Също така ще маркира лилаво всички цитати, които се разпознават като плагиатство, така че ще знаете кои цитати трябва да редактирате.


Многоезично откриване

Дори ако вашият документ е написан на няколко различни езика, нашата многоезична система е способна да открие плагиатство. Ето защо нашата система за проверка на плагиатството е призната за национална система за откриване на плагиатство в няколко различни държави

Програма за проверяване на многоезичен плагиат