Относно

Приятно ми е да се запознаем

Компания

Plag.bg е глобалният доставчик на услуги за откриване на плагиатство, обслужващ клиенти от над 90 страни по света. Нашата компания е фокусирана върху предоставянето на текстови услуги, специално свързани с откриване на сходство и проверка на плагиатството. Plag.bg развива своята технология от многоезична гледна точка, което ни позволява да предоставяме специализирани услуги за откриване на плагиатство за клиенти в САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Литва, Латвия и други страни.

Plag.bg е създаден през 2011 г. Той е собственост на LLC Lingua intellegens и се намира в прекрасния централноевропейски град Вилнюс, столицата на Литва.

Относно компанията за плагиатство
Технологии и изследвания на плагиатството

Технологии и Изследвания

Компанията непрекъснато инвестира в създаването на нови текстови технологии и подобряване на съществуващите. Горди сме да ви представим първия в света многоезичен инструмент за откриване на плагиатство, който създадохме по време на работа в многонационална среда. Plag.bg партньори с университетски клиенти с цел непрекъснато създаване и подобряване на техните текстови и плагиатски инструменти и услуги. Ако имате въпроси или предложения за партньорство, моля попълнете формата за контакт по-долу.


contact info