Услуги

Проверка за плагиатство

Ние сме доверена международна платформа за проверка на плагиатство, използвайки първия в света наистина многоезичен инструмент за откриване на плагиатство.
Прозорец за отчет

Разгледай характеристиките

Резултат за сходство

Всеки отчет включва оценка за сходство, която показва нивото на сходство, открито в твоя документ. Този резултат се изчислява чрез разделяне на броя на съответстващите думи на общия брой думи в документа. Например, ако твоят документ се състои от 1000 думи и резултатът за сходство е 21%, това означава, че в твоя документ има 210 съответстващи думи. Това осигурява ясно разбиране на степента на приликите, идентифицирани по време на анализа.

Знай как

Какво прави Plag уникален

Two column image

Достъп отвсякъде и по всяко време, стига да имаш интернет връзка. Представяме ти най-новите характеристики и функционалност.

  • Многоезично откриване от 129 езика Дори ако твоят документ е написан на няколко езика, нашата многоезична система няма проблеми с откриването на плагиатство. Нашите алгоритми работят перфектно с широк набор от системи за писане, включително гръцки, латински, арабски, арамейски, кирилица, грузински, арменски, семейни скриптове на Брахм, скриптът Ge'ez, китайски знаци и производни (включително японски, корейски и виетнамски) , както и иврит.
  • Формати undefined
  • База данни с публични източници Базата данни с публични източници се състои от всички публично достъпни документи, които могат да бъдат намерени в интернет и архивирани уебсайтове. Това включва книги, списания, енциклопедии, периодични издания, списания, статии в блогове, вестници и друго свободно достъпно съдържание. С помощта на нашите партньори можем да намерим документи, които току-що са се появили в мрежата.
  • База данни с научни статии В допълнение към отворената база данни, ние ти предлагаме възможността да проверяваш файлове в нашата база данни с научни статии, която се състои от повече от 80 милиона научни статии от най-известните академични издатели.
  • CORE база данни CORE осигурява безпроблемен достъп до милиони научни статии, събрани от хиляди доставчици на данни с отворен достъп, като хранилища и списания. CORE предоставя достъп до 98 173 656 безплатни за четене научни статии с пълен текст, с 29 218 877 пълни текста, хоствани директно от тях.

Интересуваш ли се от тази услуга?

hat
Logo

Our regions