Услуги

Премахване на плагиатство

Премахни лесно всяка следа от плагиатство с помощта на нашите академични редактори
Академично етичен

Относно услугата

Two column image

Plag е пионер в предлагането на услуги за премахване на плагиатство. Ние сме разработили строг и етичен подход за премахване на плагиатство от писмена работа. Нашият екип от обучени редактори внимателно преглежда всички части от текста, които са маркирани като потенциално плагиатство. Те гарантират, че всяко цитирано съдържание е правилно цитирано и че са направени всички необходими пренаписвания. С помощта на нашите квалифицирани редактори всеки вид писмена работа може да премине дори най-строгите проверки за плагиатство, включително тези, извършвани от университетите за дипломни работи.

support
24-часова поддръжка
privacy
Пълна поверителност
balance
Академично етичен
experience
Опитни редактори
Шест стъпки за премахване на плагиатство

Процесът

Проверка за плагиатство

Our team begins the process by thoroughly checking the document for plagiarism. We ensure that the document is checked against all databases and with deep check options included. Quality is assured in every step to ensure the best results.

1.
Първоначална оценка на документа

За съжаление някои документи може да имат толкова високи резултати за сходство, че да не могат да бъдат редактирани, тъй като не съдържат оригинално съдържание.

2.
Редакторско съвпадение

Assigning the most appropriate editor is a crucial step in our process, as it ensures that your document is reviewed by an expert in the relevant field. We carefully select an editor with extensive experience to ensure the best possible review.

3.
Редактиране

We adhere to strict editing and ethical standards when reviewing and editing your document. Our team follows established guidelines to ensure comprehensive editing and to maintain the highest standards of ethical conduct, particularly in the removal of any instances of plagiarism.

4.
Проверка за плагиатство

Извършва се проверка за плагиатство, за да се гарантира, че няма останали потенциални случаи на плагиатство.

5.
Прехвърляне към клиента и ревизии

Нашият строг контрол на качеството гарантира оптимални резултати и несравнимо удовлетворение на клиентите при всяка стъпка от процеса.

6.
Редактори

Процес на редакторско съвпадение

Two column image

Като платформа за сътрудничество за преподаватели и студенти, ние ангажираме професори и висококвалифицирани студенти да служат като наши редактори.

Ние отделяме голямо внимание при подбора и обучението на нашите редактори, които са висококвалифицирани в премахването на плагиатство според нашите внимателно изработени стандарти, методи и най-добри практики. Нашият структуриран работен процес ни позволява да поддържаме най-високо качество на обслужване и да доставяме твоите поръчки в рамките на крайния срок.

Установихме три стандарта и насоки, които всички наши редактори трябва да следват:

 • Стандартен професионален редакторТози стандарт очертава знанията и уменията, необходими за професионален редактор.
 • Стандарт за редактиранеТози стандарт описва най-добрите практики за предоставяне на услуги на нашите клиенти.
 • Стандарт за академична редакцияТози стандарт очертава методите и практиките, които са от съществено значение за етичната намеса в академичното писане.
Пестене на време

Защо премахване на плагиатство?

Two column image
Липсата на времеМоже да имаш работа или други задължения, което прави невъзможно да отделиш необходимото време, за да завършиш работа си.
Липса на вдъхновениеСлед като си прекарал значително време върху съдържанието, може да ти е трудно да намериш точните думи, от които се нуждаеш.
Крайният срок наближаваИмаш краен срок скоро и документът ти трябва да бъде изпратен скоро.
Строга специализацияПросто не искаш да се задълбочаваш в нещо, което няма да използваш в бъдещия си живот. Правилното цитиране може да е една от тези теми.
Лоши предишни участияНякои компании и частни редактори нямат строг методологичен подход и работата им трябва да бъде преработена.
Липса на подкрепа от твоите ръководителиТвоят ръководител може да не е в състояние да ти предостави ясни обяснения на правилата за цитиране.
Необходимост от качествен резултатСтремиш се да създадеш изключително добре изработен документ и търсиш експертна помощ, за да постигнеш тази цел.
Експертиза

Гарантиран професионализъм

Two column image

Професионалната работа, извършена от нашите редактори, позволява безпроблемно преминаване на проверките на дипломни работи, провеждани по университетски програми.

Нашият екип от експерти използва най-съвременен софтуер, оборудван с високоефективни бази данни против плагиатство, за да гарантира предоставянето на изключително уникални текстове. Това елиминира всякакви притеснения за тези, които разчитат на нашите услуги, като им позволява да се съсредоточат върху своите дипломни изпити с пълна увереност.

Професионалният екип се грижи за твоя документ, като премахва всички случаи на плагиатство, изтрива проблематичен текст, поставя кавички или пренаписва някои части по автентичен начин.

Струва си да се отбележи, че работата на екипа е завършена за значително по-кратко време от това необходимо за ръчна корекция на плагиатство, а резултатите са гарантирани.

Как да започна?

Започни за минути: започни без усилие да използваш услугата за премахване на плагиатство

 1. Регистрирай се
 2. Качи документа си
 3. Провери своята работа с дълбока проверка и научни бази данни
 4. Изчакай проверката да приключи и поръчай услугата.
How to start
Неправилни препратки
speech bubble tail
Проверка за плагиатство

Обширни бази данни

Two column image

Ние винаги гарантираме високо ниво на професионализъм и документите, редактирани от нас, преминават проверката за сходство, провеждана от програмата за текстово сходство на твоят университет.

Ние поддържаме най-голямата база данни от научни статии, така че нашата услуга ще работи перфектно, независимо кой софтуер за предотвратяване на плагиатство използва твоят университет, независимо дали е Compilatio, Turnitin или Tesilink.

Колко бързо ще получа резултата?

Ние се ангажираме да предоставим услугата за премахване на плагиатство в дадения срок.

За спешни случаи предлагаме услуга "в последния момент", която гарантира доставка до 24 часа. Няколко редактора ще работят върху твоя документ, за да осигурят бърз преглед. Моля, попитай за наличността на тази услуга.

Гарантирана конфиденциалност

Пълна конфиденциалност

Two column image

Разбираме, че защитата на твоята поверителност е от първостепенно значение. Ние гарантираме пълна поверителност с всяка услуга за премахване на плагиатство, която предлагаме. Нашият екип от експертни редактори се ангажира да поддържа най-високо ниво на дискретност с цялата клиентска информация и ние се придържаме към строги мерки за сигурност, за да гарантираме, че твоите лични данни се пазят безопасно и сигурно. Ние не споделяме информация, свързана с твоите документи или самоличност с трети страни. Нашите редактори подписват стриктни споразумения за неразкриване, като гарантират, че твоята работа и лична информация остават поверителни през цялото време. Ние също така вземаме всички предпазни мерки, за да защитим нашите системи срещу всякакъв неоторизиран достъп, като гарантираме, че твоите документи и данни са защитени от всякакви потенциални нарушения. Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти безопасно и сигурно изживяване и нашата пълна гаранция за поверителност гарантира, че можеш да ни се довериш, за да запазим твоята информация поверителна.

Ефективни методи

Как премахваме плагиатството?

Two column image

Като цяло има четири основни метода за премахване на плагиатство от дипломна работа:

 • Изтриване на проблемни секции
 • Добавяне на липсващи цитати
 • Правилно пренаписване на проблемни секции
 • Коригиране на неправилни цитати

В повечето случаи тези методи се прилагат едновременно, например пренаписване и добавяне на липсващи цитати.

Винаги гарантираме най-висока задоволимост от нашата работа при премахване на плагиатство. Нашият опит ни позволява да предоставяме безопасна и напълно анонимна услуга.

Цени

Колко струва?

Краен срок

14 дни

7 дни

3 дни
48 часаs

Цена за страница

От € 10,95

От € 12,95 (стандартна цена)

От € 15,95

От € 19,45

Една страница се счита за 250 думи съответстващ текст.

Какъв е допустимият процент на сходство?

Приликите в текста понякога се считат за плагиатство, въпреки че това не винаги е така. Въпреки това много педагози все още разчитат на този метод. Повечето професори ще позволят преминаване, ако документът има по-малко от 10% сходство. Въпреки това, в други случаи, моля, следвай указанията по-долу.

< 10%

Ниско

Обикновено повечето професори ще приемат документ с по-малко от 10% сходство.

10%

Средено

Вероятно ще бъдеш помолен да редактираш своя документ.

10-15%

Високо

Ще бъдеш помолен да редактираш документа си или дори да не го изпращаш.

15-20%

Много високо

Вероятно няма да ти бъде позволено да изпратиш документа си.

25%

Неприемливо

Много малко вероятно е някой професор да приеме твоята работа.

Инструмент в действие

Пример

Initial example

Първоначален документ

Edited example

Редактиран документ

Интересуваш ли се от тази услуга?

hat
Logo

Our regions