Нашата история

Основи

Plag кани ученици и учители да постигнат най-добрите академични резултати, без да се страхуват да експериментират. Неуспехът е процес на опитване и израстване, докато успехът е крайната цел и желания резултат. Ние създаваме място, което те кани да дадеш всичко от себе си уверено и обещава отличен резултат.
About header illustration
Нашата история

Основи

Two column image

Създадена през 2011 г., Plag е доверена глобална платформа за предотвратяване на плагиатство. Нашият инструмент е от полза както за студентите, които се стремят да подобрят работата си, така и за учителите, които имат за цел да насърчават академичната почтеност и етика.

Тъй като се използва в повече от 120 държави, ние се фокусираме върху предоставянето на услуги, свързани с текст, особено откриване на прилика на текст (проверка за плагиатство).

Технологията зад Plag е щателно разработена, за да поддържа множество езици, което я прави първият в света наистина многоезичен инструмент за откриване на плагиатство. С тази усъвършенствана възможност ние сме горди да предложим специализирани услуги за откриване на плагиатство на лица по целия свят. Без значение къде се намираш или езика, на който е написано съдържанието, нашата платформа е оборудвана, за да отговори на твоите нужди и да гарантира точно и надеждно откриване на плагиатство.

Нашето ядро

Технологии и изследвания

Two column image

Компанията непрекъснато инвестира в създаването на нови текстови технологии и подобрява вече съществуващите. В допълнение към предлагането на първия в света наистина многоезичен инструмент за откриване на плагиатство, ние си партнираме с университети, за да създаваме и подобряваме непрекъснато нашите инструменти и услуги.

Нека усъвършенстваме твоята работа заедно

document
Многоезичен
speech bubble tail
Технология изкуствен интелект
speech bubble tail
4.5 на Trustpilot
speech bubble tail
Logo

Our regions